Fizik Bölümü Öğrenci ile Oryantasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Bölümümüz öğrencileri ile oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Bölümümüz 1. ve 2. sınıf öğrencilerine yönelik Oryantasyon Toplantısı Fen Edebiyat Fakültesi B Blok D-106 no'lu derslikte 27.10.2021 tarihinde saat 11.30’da gerçekleştirildi. Toplantı Fen Edebiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. İsmail TARHAN’ın fakültemiz hakkında genel bir tanıtım yaptığı ve bölümümüz öğrencilerine eğitim-öğretim hayatlarına ilişkin çeşitli tavsiyelerde ve bilgilendirmelerde bulunduğu konuşması ile başladı. Ardından Fizik Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Vildan BİLGİN tarafından bölümümüz hakkında genel bilgilendirmeler yapıldı. Bölümüzün genel tanıtım sunumu da bölüm başkan yardımcılarımızdan Doç. Dr. Filiz KAHRAMAN ALİÇAVUŞ tarafından gerçekleştirildi. Toplantı karşılıklı iyi dilek temennileri ile son buldu.