Bölümümüz Öğretim Üyelerinin Proje Başarısı

Bölümümüz öğretim üyelerinden Prof.Dr. Vildan BİLGİN, Prof. Dr. Ayşe KÜÇÜKARSLAN ve Başkent Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Emrah SARICA’nın kurucu ortakları olduğu Teknopark şirketi yürütücülüğünde 7230110 numaralı “SPRAY KAPLAMA SİSTEMİ İÇİN ULTRASONİK NOZUL + ÜRETEÇ TASARIMI VE İMALATI” başlıklı proje “Çağrılı 1507 KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı” kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Ayrıca öğretim üyelerimiz Prof.Dr. Vildan BİLGİN, Prof. Dr. Ayşe KÜÇÜKARSLAN ve Başkent Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Emrah SARICA’nın kurucu ortakları olduğu Teknopark şirketi yürütücülüğünde ve Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyeleri Prof.Dr. Mustafa TUNALI, Prof. Dr. Esra ERCAN ve Biga MYO Öğretim Görevlisi Dr. İbrahim GÜNEŞ’in araştırmacı olarak görev aldığı 3230717 numaralı “USP İLE NANO-HİDROKSİAPATİT KAPLI CAM DENEY TÜPLERİNİN İMALATI VE NHA-PRF HAZIRLANMASI” başlıklı proje “Çağrılı 1501 Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı” kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.