TÜBİTAK Projesi Lisans Bursiyer İlanı

Bölümümüz TÜBİTAK 1001 ve 1002 projelerinde yer almak isteyen lisans öğrencilerimiz için 2 adet lisans bursiyer pozisyonu bulunmaktadır. Burs süreleri 8 ay‘dır. Astronomi ve Astrofizik alanına ilgi duyan, bir projede görev almak isteyen ve aşağıda belirtilen şartları sağlayan öğrencilerimiz niyet mektubu ve CV’leriyle birlikte başvuruda bulunabilirler. Bursu almaya hak kazanan öğrencilerimiz bölümümüz Öğretim üyelerinden Doç. Dr. Filiz Kahraman Aliçavuş ile çalışacaklardır. Başvurular online olarak Fizik Bölümü web sayfasında belirtilen form üzerinden veya www.filizkahramanalicavus.com adresi üzerinden yapılabilir. Son başvuru tarihi 29 Nisan 2022‘dir.

Başvuru linki için tıklayınız...

Gerekli Şartlar:
1. Yüksek öğretim kurumunun lisans programında 3.sınıf ve üzeri öğrencisi olmak.
2. Herhangi bir kuruluşta ücret karşılığı çalışmamak.
3. Ağırlıklı genel not ortalamasının 4 üzerinden en az 2,5 ve üzeri olması.