Kariyer Planlama Dersi Semineri (Sercan Sadık ERDEM)

Fizik Bölümü FZK-2030 kodlu Kariyer Planlama dersi kapsamında öğrencilerimizi fizik ve ilgili alanlardan mezun ve kariyerinde önemli noktalarda bulunan değerli meslektaşlarımızla buluşturuyoruz.

Bu haftaki davetli konuşmacımız SAVRONİK Savunma Sanayi Şirketi Genel Müdür Yardımcısı sayın Sercan Sadık ERDEM olacaktır.

Seminer 15 Nisan 2022 Cuma günü Saat 10:00’da çevirimiçi olarak Microsoft Teams üzerinden gerçekleştirilecektir.

Teams Katılım kodu: c2krl8g

Tüm Fizik bölümü öğrencileri davetlidir.

Sayın Sercan Sadık ERDEM, lisans eğitimini 2005 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde ve yüksek lisans eğitimini 2019 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesi Fizik Bölümü'nde tamamlamıştır. 2007 yılında SAVRONİK şirketinde çalışmalarına stajerlikle başlayan Sercan Sadık ERDEM, aynı yıl mevcut firmada proje mühendisi olarak göreve başlamıştır. Devam eden yıllarda proje yöneticisi, grup lideri ve program yöneticisi gibi görevlerede bulunan Sercan Sadık ERDEM, günümüzde SAVRONİK şirketinin Genel Müdür yardımcılığını yapmaktadır.