Kariyer Planlama Dersi Semineri (Dr. Öğr. Üyesi İsmail Faruk DURMUŞ)

Fizik Bölümü FZK-2030 kodlu Kariyer Planlama Dersi kapsamında öğrencilerimizi fizik ve ilgili alanlardan mezun ve kariyerinde önemli noktalarda bulunan değerli meslektaşlarımızla buluşturuyoruz.

Bu haftaki davetli konuşmacımız medikal fizik uzmanı ve Nişantaşı Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulu'nda öğretim görevlisi olarak görev yapan sayın Dr. Öğr. Üyesi İsmail Faruk DURMUŞ olacaktır.

Seminer 27 Nisan 2022 Cuma günü saat 09:30’da çevirimiçi olarak Microsoft Teams üzerinden gerçekleştirilecektir.

Microsoft Teams Katılım kodu: c2krl8g

Tüm Fizik Bölümü öğrencileri davetlidir.

Sayın Dr. Öğr. Üyesi İsmail Faruk DURMUŞ, 2005-2009 Yılları arsında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fizik Bölümü, 2009-2010 yılları arsında Ankara Üniversitesi Nükleer Bilimler Enstitüsü Bilimsel Hazırlık, 2010-2013 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü Tıbbi Radyofizik Yüksek lisans, 2015-2018 yılları arasında  Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Fizik Doktora eğitimini tamamlamıştır. Halen Yeni Yüzyıl Üniversitesi Özel Gaziosmanpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı'nda medikal fizik uzmanı ve aynı zamanda Nişantaşı Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulu'nda öğretim görevlisi kadrosunda çalışmaktadır.