Endüstri 4.0-PLM Kurs Duyurusu

Ege Üniversitesi Ürün Yaşam Döngüsü Yönetimi Mükemmeliyet Araştırma ve Uygulama Merkezi (Ege PLM) tarafından 20-23 Eylül 2023 tarihlerinde İzmir, Ege Üniversitesi’nde gerçekleştirilmek üzere “Endüstri 4.0 - PLM’’ başlıklı 4 günlük bir eğitim faaliyeti tasarlanmıştır.

Kurs etkinliği üniversitelerimizin Mühendislik Fakültesi; Elektrik-Elektronik, Elektronik, Endüstri, İnşaat, Makine, Malzeme, Malzeme-Metalurji, Mekatronik vb. ve Fen Fakültesi; Fizik ve Kimya bölümleri son sınıf öğrencilerini kapsamakta olup, TÜBİTAK 2237-A – Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında desteklenmektedir. TÜBİTAK tarafından bursiyer koşullarını sağlayan katılımcılara yol, konaklama ve iaşe desteği sağlanacaktır.

Kursa başvuracak öğrencilerin: https://endustri4plm.ege.edu.tr/ sayfasında yer alan kayıt formunu üzerinden başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Endustri4PLM-Kurs-Program-yeni-temmuz2023.pdf