Eğitmenlik Başvurusu

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Milli Teknoloji Hamlesine ilgi duyan üniversitelerin başta mühendislik 3. ve 4. sınıf olmak üzere tüm öğrencilerinin 100 Deneyap Teknoloji Atölyeleri için eğitmenlik başvurusu için mth.tc/Kb adresine ulaşabileceğine ifade edilmektedir.

Tasarım ve üretim, robotik ve kodlama, elektronik programlama ve nesnelerin interneti, nanoteknoloji ve malzeme bilimi, havacılık ve uzayteknolojileri gibi toplam 11 başlıkta 36 ay süreli ücretsiz eğitimler alabilmektedir. Deneyap Teknoloji Atölyelerinde cumartesi ve pazar günü verilen eğitimlerde alan uzmanları öğretmenler ve üniversite öğrencileri saat bazlı eğitmenlik yapmaktadırlar. Bu kapsamda Deneyap eğitmenliği ile ilgili daha fazla bilgi almak için mth.tc/kT adresi ziyaret edilebilmektedir.